Handelsbetingelser

Bestilling

Hos Roskilde Handel kan du bestille varer/ydelser via vores website www.roskildehandel.dk.

Det er ikke muligt at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker at modtage en kopi af en tidligere ordrebekræftelse, kan du kontakte os på info@roskildehandel.dk

Betaling

Priser og betaling

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner inklusive de i dag gældende afgifter og momssatser.

Ved betaling via internettet, vil alle dine personlige data blive krypteret inklusive dine bankoplysninger. Du kan benytte følgende kort:


Dankort (intet gebyr)

Visa Dankort (intet gebyr)

Visa Electron (intet gebyr)

Master Card/Maestro/JCB (intet gebyr)


Der er forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige betalingsmuligheder. Gebyret, for at benytte de respektive betalingskort og måder, er oplyst i parentesen. Beløbet hæves først på dit kort, når varen/ydelsen afsendes.


Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Roskilde Handel anvender Netaxept betalingssystem, der er godkendt af Nets. Brugen af betalings- eller kreditkort på websitet er derfor sikker og certificeret af Nets. Gennemførsel af køb på websitet sker via en SSL-krypteret forbindelse; dvs. at ingen får adgang til dine kortoplysninger. Læs evt. mere om gode råd ved e-handel på www.forbrugersikkerhed.dk


Faktura

Vi udsender KUN en elektronisk faktura.

Fortrydelses- & reklamationsret

Fortrydelse

Ifølge Forbrugeraftaleloven ydes der, på varer der er købt online, 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten gælder 14 dage fra datoen, hvor varen leveres.

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes hvis varen tilbageleveres i samme stand, som du har modtaget den. Du kan enten fortryde ved at nægte modtagelsen eller returnere varen til Roskilde Handel.

Hvis du fortryder købet, skal varen returneres til:

Roskilde Handel

Borgediget 33

4000 Roskilde

CVR-nr.: 18408783

Tlf.: +45 46 36 37 35

E-mail: info@roskildehandel.dk


Et fortrudt køb kan kun returneres mod forudgående aftale.

Varen skal returneres til os inden for 14 dage.

Ved brug af fortrydelsesret refunderes det fulde beløb, der er betalt for varen/ydelsen inkl. Betalte forsendelsesomkostninger.


Udgifter i forbindelse med returneringen af varen skal dog afholdes af dig. Bemærk at vi ikke modtager returnerede varer pr. efterkrav.

Beløbet vil blive overført til din bankkonto når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelse


Reklamation

Reklamation over fejl og mangler skal meddeles Roskilde Handel indenfor rimelig tid efter du har konstateret manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor 2 måneder, vil reklamationen altid være rettidig. I forbindelse med reklamationssager afholder Roskilde Handel naturligvis alle rimelige returneringsomkostninger.

Ved fejl, mangler eller eventuelle udeblevne leverancer bedes henvendelse rettes til:


Roskilde Handel

Borgediget 33

4000 Roskilde

CVR-nr.: 18408783

Tlf.: +45 46 36 37 35

E-mail: info@roskildehandel.dk


Returnering af varer foregår ligeledes til ovenstående adresse – kun efter forudgående aftale.

Sådan handler du hos os

For at foretage et køb på skal du igennem 6 trin:


1) Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven.

2) Indtast dine adresseoplysninger.

3) Vælg betalingsmåde og levering.

4) Godkend vores forretningsbetingelser.

5) Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend beløbet.

6) Gå til betaling.


Bestilling & ordrebekræftelse

Minimumsbeløbet på et gavekort er DKK 100,- og maksimumbeløbet er DKK 3.000,-

Når du har indtastet din bestilling af gavekort og gennemført betalingen, sendes straks en ordrebekræftelse pr. e-mail, til den e-mail adresse, som du har angivet ved bestilling af gavekortet eller genoptankning heraf.

Der er indgået en aftale om dit køb af gavekortet når du klikker på ”Godkend køb” og beskeden ”Tak for din bestilling” vises på skærmen.

Du kan til enhver tid udskrive Salgs- og leveringsbetingelserne, som danner grundlag for den aftale, som du indgår med os i forbindelse med køb af gavekort.

Hvis du har tastet forkert eller begået en anden fejl i forbindelse med din bestilling af gavekortet er du velkommen til at kontakte Roskilde Handel som derefter vil hjælpe dig.


Alle aftaler indgås på dansk. Børn og unge under 18 år kan ikke indgå aftaler på www.roskildehandel.dk


Refusion

I tilfælde af aftalt returnering af varer refunderes beløbet altid ved tilbageførsel til det betalingskort hvormed betalingen er foretaget.

Levering og fragt

Levering

Roskilde Handel leverer med Post Nord fra hverdag til hverdag i hele Danmark.

Du kan naturligvis vælge en hvilken som helst leveringsdato. Dette skal gøres inden du afslutter din samlede bestilling.

Gavekort leveres normalt i løbet af 2-7 hverdage, såfremt der ikke i bestillingen specifikt er anmodet om en senere leveringsdato. Der sker ingen forsendelse på lørdage, søndage og helligdage.

Alle gavekort sendes med Post Nord. Der kan forekomme forsinkelse hos Post Nord, som Roskilde Handel er uden indflydelse på og derfor fraskriver sig ansvaret for.


Såfremt gavekortet ikke bliver leveret, men bortkommer under forsendelse, skal underretning herom ske til:


Roskilde Handel

Borgediget 33

4000 Roskilde

CVR-nr.: 18408783

Tlf.: +45 46 36 37 35

E-mail: info@roskildehandel.dk


Hvis gavekort er bortkommet under forsendelse, vil der blive fremsendt et nyt gavekort, forudsat at bortkomne gavekort ikke er blevet aktiveret, da dette ellers anses for at være modtaget.

 

Forsendelsesomkostninger

Der beregnes p.t. fragt efter gældende takster fra Post Nord.

Persondata og accept ved tilmelding til nyhedsbrev

Persondatapolitik

For at du kan indgå en aftale med os (Roskilde Handel) har vi brug for følgende personlige oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og evt. hvilke produktområder du har særlig interesse for.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, enten at kunne levere varer eller ydelser til dig. I evt. forbindelse med tilmeldingen til nyhedsbreve, accepterer du at Roskilde Handel må kontakte dig med nyheder og relevante tilbud via de oplyste kontaktoplysninger. I alle udsendelser gives der mulighed for at afmelde fremtidige forsendelser. Dette vil naturligvis straks blive respekteret uden forsinkelser. I henhold til bogføringsloven vil de indsamlede oplysninger blive gemt i 5 år, hvorefter de slettes. Når oplysninger indsamles via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således, at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger vi har registreret. Formanden og det administrative personale i Roskilde Handel vil have adgang til dine oplysninger.

Kundeoplysninger transmitteres og opbevares ikke krypteret. Oplysninger afgivet til Roskilde Handel videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos Roskilde Handel har du altid ret at gøre indsigelser mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du ifølge Persondataloven og henvendelser i forbindelse hermed rettes via e-mail til info@roskildehandel.dk